Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani continuă seria lucrărilor de înfrumusețare a parcului „Mihai Eminescu”

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani continuă seria lucrărilor de înfrumusețare a parcului „Mihai Eminescu”

În condițiile în care în această perioadă toate parcurile din municipiu sunt închise, angajații DSPSA Botoșani au reușit să aducă îmbunătățiri semnificative parcului Mihai Eminescu, printr-o serie de lucrări ample de reamenajare și reparații, astfel că, la ieșirea din izolare, botoșănenii vor fi plăcut surprinși de îmbunătățirile aduse.

Așadar, se lucrează de zor la reabilitarea lacului artificial din interiorul parcului, prin văruirea integrală a acestuia dar și prin tunderea tufelor de buxus ce îl înconjoară.

De asemenea, au fost recondiționate și vopsite podurile din lemn de peste lacul artificial. Spațiul verde a fost întreținut prin tunsul și mărunțitul ierbii cu tractorașul iar fântânele arteziene au fost reparate și vopsite.

Un alt obiectiv ce trece prin transformări importante este terasa cofetăriei din interiorul parcului, care se bucură, după ani lungi de așteptare, de o schimbare radicală.

Toate aceste măsuri bucură ochii vizitatorilor, după săptămâni întregi de izolare, cu toate că, pentru început, locurile de joacă vor rămâne, probabil, închise în continuare.