Din nou probleme la Teatrul Eminescu

Din nou probleme la Teatrul Eminescu

Municipalitatea se confruntă din nou cu probleme în ceea ce privește lucrările la Teatrul Mihai Eminescu.

 „S-a primit o factură din partea constructorului, ultima factură, prin care ni se solicită o sumă de aproximativ 1,2 milioane de lei pentru ultimele lucrări care s-au făcut acolo. În urma verificării devizului, colegii au ajuns la concluzia că se poate plăti pe lucrări și pe ceea ce s-a făcut la Teatrul Mihai Eminescu în ultima etapă, o sumă de aproximativ 150.000 de lei. Diferența este foarte mare și am avut discuții în contradictoriu, pe alocuri tensionate cu constructorul”, a declarat primarul Cosmin Andrei, în cadrul unei conferințe de presă.

 Se impută faptul că a fost emisă o dispoziție de șantier cu lucrări suplimentare, dispoziție care nu este asumată de Primărie și aceste lucrări suplimentare s-au executat. Aceasta este motivația dlor. Dispoziția nu conține cantități de lucrări în urma cărora se putea face o evaluare financiară. Așa ar fi fost normal, să fie asumat și de beneficiar pentru a se încadra și în interiorul contractului din punct de vedere financiar”, a mai spus primarul.

Primarul a spus despre cantități de moloz foarte mari, lucrări de reamplasare schelă și suntem în situația în care nu putem plăti această factură pentru că o considerăm fără o reflectare în realitate a ceea ce s-a solicitat. În această factură ni s-a solicitat de asemenea montat/demontat schelă și transportul unor cantități de deșeuri care sunt peste valorile trecute în contract atunci când s-a perfectat mult peste ceea ce s-a convenit.

 

.

 

 

Spune-ne opinia ta