Cu petitia la Prefectura!

Cu petitia la Prefectura!

 Petitiile catre Prefectura denota lipsa de incredere a cetatenilor in institutiile statului  

Proaspat instalat in scaunul de subprefect, Corneliu Mihai considera o problema faptul ca multi cetateni se adreseaza cu petitii direct Institutiei Prefectului, desi problemele intra in competenta altor institutii.

Corneliu Mihai considera ca acest aspect este rezultatul unei lipse de incredere pe care cetatenii o au institutiile din Botosani.

Nu as vrea ca un cetatean, cand are o problema de competenta unei institutii, sa se adreseze unei alte institutii, respectiv Prefectura, pentru ca asta inseamna lipsa de incredere din partea cetateanului in institutia care in mod normal trebuie sa se ocupe de problema acestuia. Cetateanul trebuie sa se adreseze la noi numai dupa ce s-a prezentat cu petitia institutiei raspunzatoare de caz si nu este multumit de raspuns, nu i s-a rezolvat problema, a mentionat subprefectul Mihai.

Acesta intentioneaza sa poarte discutii cu sefii institutiilor in cauza, pentru a-i determina sa trateze petitiile cetatenilor cum se cuvine, problemele botosanenilor fiind considerate o prioritate a judetului de catre noul subprefect.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
402

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
715

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
198

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...