Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

 Cristian Roman in momentul reinstalarii in fruntea Prefecturii Botosani  

Aglomeratie si buna dispozitie astazi, la Prefectura!

Cristian Roman a devenit oficial prefect al judetului Botosani, el preluand prerogativele de la liberalul Gheorghe Sorescu.

In sala arhiplina au fost prezenti subsecretarul de stat Marius Martinescu, dar si reprezentanti ai Botosaniului in Parlamentul Romaniei, si anume Florin Turcanu, Gheorghe Marcu, Nicolae Rebenciuc, Dan Humelnicu, Catalin Buhaianu.

Nu in ultimul rand, alaturi de noul prefect au fost si primarul Catalin Flutur si Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Gheorghe Sorescu a refuzat sa tina un discurs, chiar daca invitatia fusese facuta la initiativa lui Cristian Roman.

Refuzul liberalului a fost taxat repede de primarul Flutur, care a luat cuvantul, mentionand cu ironie: "Spre deosebire de altii, eu pot sa si vorbesc, pot sa si fac!".

Proaspatul prefect de Botosani a precizat, in prima zi de mandat, ca are drept prioritati reinstaurarea respectului fata de lege si de autoritatile statului, descentralizarea, mentionand ca vor fi schimbati sefii de institutii chiar din prima zi, mentinerea unui climat de pace sociala, reorganizarea Institutiei Prefectului.

De asemenea, Roman a tinut sa asigure ca relatia sa cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Constantin Contac, este buna.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
664

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
937

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
38

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...