Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

 Cristian Roman in momentul reinstalarii in fruntea Prefecturii Botosani  

Aglomeratie si buna dispozitie astazi, la Prefectura!

Cristian Roman a devenit oficial prefect al judetului Botosani, el preluand prerogativele de la liberalul Gheorghe Sorescu.

In sala arhiplina au fost prezenti subsecretarul de stat Marius Martinescu, dar si reprezentanti ai Botosaniului in Parlamentul Romaniei, si anume Florin Turcanu, Gheorghe Marcu, Nicolae Rebenciuc, Dan Humelnicu, Catalin Buhaianu.

Nu in ultimul rand, alaturi de noul prefect au fost si primarul Catalin Flutur si Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Gheorghe Sorescu a refuzat sa tina un discurs, chiar daca invitatia fusese facuta la initiativa lui Cristian Roman.

Refuzul liberalului a fost taxat repede de primarul Flutur, care a luat cuvantul, mentionand cu ironie: "Spre deosebire de altii, eu pot sa si vorbesc, pot sa si fac!".

Proaspatul prefect de Botosani a precizat, in prima zi de mandat, ca are drept prioritati reinstaurarea respectului fata de lege si de autoritatile statului, descentralizarea, mentionand ca vor fi schimbati sefii de institutii chiar din prima zi, mentinerea unui climat de pace sociala, reorganizarea Institutiei Prefectului.

De asemenea, Roman a tinut sa asigure ca relatia sa cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Constantin Contac, este buna.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
10

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
275

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
166

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...