Corneliu Daniliuc, directorul de la Primaria Botosani, pune accidentul cu masina de serviciu pe seama stresului!

Corneliu Daniliuc, directorul de la Primaria Botosani, pune accidentul cu masina de serviciu pe seama stresului!

FLORIN GHIORGHITA

Florin Ghiorghita: "Dumnealui este si o persoana mai in varsta, activitatile sunt foarte multe, problemele sunt foarte multe si a pus acest incident pe seama stresului. Sunt niste probleme si la dumnealui cu veniturile, cu copiii, probleme de serviciu, chiar cu Curtea de Conturi".

Florin Ghiorghita, seful directorului de la Serviciul de Edilitare din cadrul Primariei Botosani, a spus ca asteapa rezultatele recoltarilor de sange pentru a se convinge daca subalternul sau, Corneliu Daniliuc, s-a urcat baut la volanul masinii Primariei Botosani, pentru a se lua masurile necesare.

"O imagine de genul acesta asupra institutiei, va dati seama ca nu face bine nimanui, din contra, face foarte mult rau. Noi acum asteptam rezultatul probelor de sange si daca se va confirma rezultatul etilotestului, atunci bineinteles ca domnul Daniliuc va intra intr-o comisie de disciplina pentru a raspunde pentru faptele sale, mai ales ca era si baut si ca era cu masina de serviciu in afara orasului si fara ordin de deplasare. Va trebui sa repare si masina din banii proprii si este pacat, din punctul meu de vedere, ca dupa o cariera de o viata sa-ti patezi imaginea cu un moment de slabiciune. Pe de o parte, ma bucur ca nu a patit nimic fizic, in rest fiarele se indrepta, el va raspunde pentru ceea ce a facut, ori administrativ, ori penal", a spus Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

Nu cu mult timp in urma, se pare ca masina de serviciu a lui Corneliu Daniliuc a suferit niste reparatii capitale, costand municipalitatea peste 4.000 lei. Viceprimarul a spus ca, in conditiile in care reparatiile masinii vor fi mai costisitoare decat achizitia unei alte masini similare, directorul de la Edilitare va fi pus sa cumpere alta masina, fiind vorba despre un autoturism Daewoo Nubira.

"Am inteles ca dimineata a fost la un fotbal si a baut doua beri si a uitat ca a baut si s-a suit la volan. Principala lui vina e ca s-a urcat baut la volan, in rest se poate intampla oricui sa aiba un accident", a adaugat viceprimarul.

Reamintim ca duminica seara, Corneliu Vicentiu Daniliuc, director in cadrul Serviciului Edilitare din cadrul Primariei Botosani, a produs un accident rutier pe DN 28 B, în localitatea Văculeşti, intrucat nu a redus viteza într-o curbă şi, pe un carosabil acoperit cu pietriş, a frânat, intrând pe acostamentul din dreapta, după care s-a răsturnat pe cupolă.

Din accident a rezultat avarierea autoturismului în proporţie de 40%, iar conducătorul auto, care se afla singur în maşină, nu a suferit leziuni corporale, la sosirea ambulanţei el refuzând internarea.

"Corneliu-Vicenţiu D. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, persoana in cauza a fost condusa la Spitalul Dorohoi, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002/R", a mentionat insp.pr. Daniela Darea, purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
375

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
399

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
241

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...