Contre între viceprimarul Cosmin Andrei și directorul DSPSA de la Comisia de sistematizare a circulației

Contre între viceprimarul Cosmin Andrei și directorul DSPSA de la Comisia de sistematizare a circulației

Criticile aduse de consilierul local Eugen Țurcanu vizavi de activitatea Comisiei de sistematizare a circulației din municipiul Botoșani nu au rămas fără replică din partea viceprimarului Cosmin Andrei, care face parte din această comisie.

După ce Țurcanu, care este și directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement a reporșat că această comisie este neputincioasa si nu reuseste sa ia decizii pentru fluidizarea traficului din oras, viceprimarul a spus că inclusiv un reprezentant al Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement face parte din această comisie.

"În Comisia de sistematizare a circulației avem un reprezentant de la Poliția Municipală, un coleg consiler local, un reprezentant al primarului, sunt și eu în această comisie, dar avem și un reprezentant de la DSPSA, domnul inginer Corduneanu. Să înțeleg că nu vorbiți cu dumnealui și nu îi puteți transmite problemele? Punem în discuție în comisie dar nu se poate să facem tot ce vreți dumneavoastră. Dacă credeți că aveți soluții mai bune solicitați președinția acestei comisii și ocupați-vă dumneavoastră, eu nu am nicio problemă", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Citește și Sensuri unice cerute pe mai multe străzi intens circulate din municipiul Botoșani

 

 

Spune-ne opinia ta