Consumul semințelor în Piața Centrală de la Botoșani va fi interzis și sancționat

Consumul semințelor în Piața Centrală de la Botoșani va fi interzis și sancționat

Viceprimarul Bogdan Buhăianu este hotărât să facă ordine în Piața Centrală a municipiului Botoșani. Prin urmare, regulamentul de funcționare a pieței va avea parte de o serie de completări.

Edilul susține că acestea vor avea rolul să crească calitatea activității și eliminarea elementelor care nu sunt conforme cu specificul unei piețe agroalimentare.

În primul rând ne dorim să se respecte sectorizarea și să nu se depășească spațiul închiriat. Expunerea produselor în afara locurilor stabilite va fi sancționată. Toți comercianții trebuie să înțeleagă că aceste reguli trebuie respectate pentru a avea parte cu toții de un comerț civilizat, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Tot la capitolul modificări ale regulamentului, se va interzice consumul de semințe, cei care vor fi prinși putând să fie sancționați de polițiștii locali.

De asemenea, comercializarea mărfurilor second-hand va fi interzisă, iar vânzarea produselor din mers va fi și ea sancționată. Mijloacele de transport care aprovizionează agenții economici din hala de carne, vor avea acces doar în intervalul stabilit anterior, dar numai cu permisul de liberă trecere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

ANIF Botoșani are director nou

Miercuri, 16 Iunie 2021
854

Filiala Botoșani din cadrul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) are un nou șef cu delegație.În urma numirii lui Liviu Ștefan pe postul de director al Nova Apa S...

Programul National de Cadastru si Carte Funciară în plină desfășurare

Miercuri, 16 Iunie 2021
461

Stadiul lucrãrilor sistematice de cadastru în unitãţile administrativ teritoriale cuprinse în Programul național de cadastru si carte funciara, la nivelul judetului Botoșa...

Locuințe sociale la Ștefănești

Miercuri, 16 Iunie 2021
261

Primăria orașului Ștefănești a obținut o finanțare în valoare de peste 15 milioane de lei pentru construcția a 48 de locuințe sociale. Contractul de finanțare a fost semnat de Cseke At...