Consumul semințelor în Piața Centrală de la Botoșani va fi interzis și sancționat

Consumul semințelor în Piața Centrală de la Botoșani va fi interzis și sancționat

Viceprimarul Bogdan Buhăianu este hotărât să facă ordine în Piața Centrală a municipiului Botoșani. Prin urmare, regulamentul de funcționare a pieței va avea parte de o serie de completări.

Edilul susține că acestea vor avea rolul să crească calitatea activității și eliminarea elementelor care nu sunt conforme cu specificul unei piețe agroalimentare.

În primul rând ne dorim să se respecte sectorizarea și să nu se depășească spațiul închiriat. Expunerea produselor în afara locurilor stabilite va fi sancționată. Toți comercianții trebuie să înțeleagă că aceste reguli trebuie respectate pentru a avea parte cu toții de un comerț civilizat, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Tot la capitolul modificări ale regulamentului, se va interzice consumul de semințe, cei care vor fi prinși putând să fie sancționați de polițiștii locali.

De asemenea, comercializarea mărfurilor second-hand va fi interzisă, iar vânzarea produselor din mers va fi și ea sancționată. Mijloacele de transport care aprovizionează agenții economici din hala de carne, vor avea acces doar în intervalul stabilit anterior, dar numai cu permisul de liberă trecere.

 

Spune-ne opinia ta