Constructorii lucrează la Teatrul „Eminescu” și în zilele de sărbătoare (fotogalerie)

Constructorii lucrează la Teatrul „Eminescu” și în zilele de sărbătoare (fotogalerie)

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a efectuat miercuri o vizită de lucru pe șantierul deschis la Teatrul „Mihai Eminescu” în vederea restaurarea clădirii.

Întrucât termenul de finalizare a lucrărilor este decembrie 2023, pentru a se asigura că această dată va fi respectată, constructorii au lucrat de Sfântul Andrei și nu vor fi liberi nici de Ziua Națională a României.

Potrivit acestora, lucrările sunt în grafic. Se intervine pe partea de decapare, atât pe interior cât și exterior, pentru a se pregăti frontul de lucru și se lucrează la acoperiș și la partea de fundare a sălii de spectacole.

„˂Nimeni nu este profet în țara lui˃ nu se aplică și la Botoșani, unde avem parte de un constructor foarte serios, care astăzi este în grafic cu lucrările pe care le-a preconizat să le facă la Teatrul „Mihai Eminescu. Vom avea aceste vizite în mod regulat pentru a informa botoșănenii și pentru a-i asigura că vom termina acest șantier așa cum ne-am asumat, la sfârșitul anului 2023”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Edilul botoșănean a dat asigurări că va depune toate diligențele pentru ca toate plățile să fie efectuate la timp, astfel ca lucrările să se desfășoare fără întreruperi.





















 

 

Spune-ne opinia ta