Construct Com, din nou la deszapezire!

Construct Com, din nou la deszapezire!
Societatea Construct Com Botosani, in asociere cu Conrec SA si RJR International Iasi, a castigat licitatia pentru atribuirea lucrarilor de intretinere a drumurilor judetene pe timp de iarna.

MBB Constructii a participat la licitatie, in asociere cu SC Drumuri si Poduri SA, insa pretul oferit de Construct Com a fost, se pare, mult mai avantajos.

M-a interesat ca licitatia sa decurga conform legii si sa prindem un contract la un pret avantajos. Am primit raportul privind procedura de atribuire si intr-adevar licitatia a fost castigata de o asociatie din care face parte si societatea Construct Com. Precizez ca pretul este foarte avantajos. La Consiliul Judetean, pana acum nu s-a mai semnalat un pret atat de bun, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Pretul cu care a fost castigata licitatia este de 1.738 de lei/ora/utilaj, fata de 2.700 lei/ora/utilaj, oferta MBB Constructii.

Urmeaza cinci zile de contestatie, dupa care se va putea semna contractul cu firmele desemnate castigatoare.

MBB Constructii si SC Drumuri si Poduri SA castigasera licitatia in regim de urgenta in decembrie 2008, valabila pana la organizarea unei noi licitatii, in ianuarie 2009.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
269

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
92

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
286

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...