Consiliul Județean Botoșani, mesaj de condoleanțe la plecarea lui Tiberiu Nichiteanu: ”Va continua să existe în sufletele și amintirea noastră”

Tiberiu Nichiteanu, om de afaceri și consilier județean PNL, a murit joi, la vârsta de 38 de ani.

Consiliul Județean Botoșani, mesaj de condoleanțe la plecarea lui Tiberiu Nichiteanu: ”Va continua să existe în sufletele și amintirea noastră”

Consiliul Județean Botoșani a transmis un mesaj de condoleanțe:

”O veste tristă a căzut ca un trăsnet peste noi: consilierul județean Tiberiu Nichiteanu a încetat din viață!

În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu va putea umple locul lăsat gol de unul dintre tinerii noștri colegi, un om valoros care a părăsit mult prea devreme această lume.

Tibi a plecat spre ceruri, dar va continua să existe în sufletele și amintirea noastră, locuri pe care nu le va părăsi niciodată. Este o pierdere mare pentru toți, dar în special pentru familia sa, căreia îi transmitem un gând de mângâiere în aceste clipe grele.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanţe familiei îndoliate!”, este mesajul transmis de Consiliul Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
10

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
30

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
38

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...