Consilierul local Marcel Maxim caută statuia liberalului Brătianu

Consilierul local Marcel Maxim caută statuia liberalului Brătianu

În cadrul interpelărilor din cadrul ședinței de Consiliu Municipal, alesul local Marcel Maxim a sesizat conducerea municipalității, faptul că statuia lui Ion Pillat, amplasată în Parcul Junior, se află într-o stare deplorabilă și a solicitat să se intervină pentru a fi curățată.

Consilierul liberal s-a arătat extrem de iritat, după ce a constatat că bustului marelui om politic liberal I.C. Brătianu a dispărut pur și simplu din holul Primăriei.

După ce am donat acest bust municipalității, acum am observat că pur și simplu a dispărut. Sunt liberal, dar cu toții trebuie să recunoaștem contribuția omului politic de stat I.C. Brătianu la evoluția României. Nu știu în acest moment unde este statuia. Putea să mă anunțe să vin și să o iau. Nu se știe prin ce magazie zace acest bust. Cred că  acest bust i-a stat cuiva în gât și a fost îndepărtat fără niciun motiv. Probabil se dorește să se amplaseze un bust al lui Ceaușescu sau al lui Gheorghe Gheorghiu Dej. Domnul primar putea să îmi spună să vin să iau bustul, dar dumnealui nu se coboară la nivelul consilierilor locali”, a declarat consilierul local Marcel Maxim.

 

Spune-ne opinia ta