Consilierul APIA care i-a cerut demisia directorului: Mă simt amenințat cu moartea!

Consilierul APIA care i-a cerut demisia directorului: Mă simt amenințat cu moartea!

Solicitarea consilierului superior APIA, Ioan Bulfeci, către directorul instituției, Liviu Zaharia, de a-și da demisia, nu a rămas fără ecou.

După ce i-a fost luată mașina de serviciu și a fost schimbat din echipa de control de teren, consilierul APIA s-a văzut pus în postura de a fi amenințat cu moartea.

Toți colegii mei și inclusiv domnul director, cunosc faptul că am probleme cardiace majore, având montate trei stenturi la inimă. Pe parcursul controalelor care le efectuam în teren, eram singurul consilier, care mă deplasam în teren la 6 dimineața, pentru a evita căldura de peste zi. Cu toate că aceste lucruri se cunosc, domnul director mă trimite acum pe teren aproape de orele amiezii, pentru a-mi face rău premeditat. Mă simt amenințat cu moartea. Am adus și la cunoștința conducerii centrale despre modalitățile de conducere abuzive ale domnului director, a declarat consilierul Ioan Bulfeci.

Nici de această dată, directorul Liviu Zaharia nu a avut nicio reacție, fiind bineînțeles plecat în teren. La ultima ședință de Colegiu Prefectural, directorul APIA Botoșani, Liviu Zaharia nu a fost prezent, locul acestuia fiind luat de adjunctul Bogdan Câmpanu.

 

 

Spune-ne opinia ta