Consilierii PSD puși la zid de consilierul Raluca Curelariu

Consilierii PSD puși la zid de consilierul Raluca Curelariu

Reprezentanții aleșilor locali, în fapt cei social democrați au blocat suma de 250.000 lei destinată inițativelor civice culturale, sportive și sociale, deși suma este prinsă în bugetul local și există în visteria Primăriei.

Nu înțelegem cum consilierii PSD, oameni din sport, un om care se bate cu pumnu-n piept ca e ”de cultura”, oameni ai unui partid ”social”, au putut vota împotriva ajutorării ONG-urilor și Asociațiilor din cultură, sport si sociale din municipiul Botoșani. Botoșănenii au nevoie de o societate civilă puternică și de politicieni care să gândească cu propria minte! În acest moment, societatea civilă este mult mai aplecată spre nevoile botoșănenilor decât administrația PSD iar votul dat împotriva inițativelor civice este un vot dat împotriva botoșănenilor”, a declarat consilierul local USR Raluca Curelariu.

Turneu de tenis de masă pentru copii și adulți, finanțarea cantonamentului sportivilor juniori cu potențial,  finanțarea și participarea sportivilor juniori la competiții naționale și internaționale, organizarea unui concurs de jurnalism pentru copii, și a unei tabere de fotografie, dar și a unui festival național de poezie, sunt câteva din proiectele de depuse de asociații și organizații neguvernamentale locale.

Astea sunt doar o parte dintre proiectele pe care societatea civilă le implementează cu 300.000 lei. În același timp, primăria PSD aruncă cu 500.000 lei pe geam pe Zona Metropolitană iar consiliul județean PSD angajează 10 consilieri pentru 3 oameni. USR Botoșani își declară suportul pentru Asociațiile și ONG-urile ce lucrează pentru botoșăneni și le asigură că vocea lor va fi auzită în consiliul local și în primăria Botoșani”, a concluzionat alesul local.

 

 

Spune-ne opinia ta