Consilierii locali USR au găsit soluții pentru aglomerația de la taxe și impozite

Consilierii locali USR au găsit soluții pentru aglomerația de la taxe și impozite

Consilierii municipali Raluca Curelariu și Marcel Ghiorghiță de la USR, au avut o întâlnire cu cei din conducerea Direcției de Taxe și Impozite Locale și cu reprezentanții celor de la Evidența Populație.

Discuția a venit ca urmare a proiectului de hotărâre depus de către noi în vederea modificării programului de lucru al acestora și implementării sistemului de programări online la SPCLEP Botoșani. Discuția a fost extrem de constructivă. Am găsit deschidere din partea ambelor servicii. În ceea ce privește implementarea programărilor online, am găsit și din punctul ăsta de vedere deschidere. Urmează să găsim și soluția tehnică pentru a rezolva această situație”, a declarat consilierul local, Raluca Curelariu.

Ca urmare a discuțiilor avute între cei doi aleși locali ai USR și reprezentanții DIT și SPCLEP, în cel mult două săptămâni, programul de la taxe și impozite va fi prelungit în fiecare zi de miercuri până la ora 18.00, urmând ca și la nivelul Evidenței Populației să se aplice același program prelungit.

 

Spune-ne opinia ta