Consilier local din Botoșani decedat în a doua zi de Crăciun. Instanța a admis astăzi mandatul celui care îi va lua locul!

Instanța de judecată a admis în cursul zilei de astăzi, 18 ianuarie, cererea de validare a mandatului noului consilier local.

Consilier local din Botoșani decedat în a doua zi de Crăciun. Instanța a admis astăzi mandatul celui care îi va lua locul!

Un consilier local din județul Botoșani a trecut la cele veșnice chiar în a doua zi de Crăciun. Bărbatul a murit subit, la doar 49 de ani, iar apropiații spun că nu era cunoscut cu probleme de sănătate.

Marian Bahnovei era domiciliat în localitatea Sarata-Basarab și făcea parte din Consiliul Local al Primăriei Hănești din partea Partidului Național Liberal.

Botoșăneanul a fost condus pe ultimul drum cu trei zile înainte de Anul Nou.

Locul lui Marian Bahnovei în Consiliul Local al Primăriei Hănești va fi luat de Lehon Gheorghe, care vine tot din partea PNL.

Admite cererea având ca obiect validare mandat consilier local formulată de Secretarul General al UAT HĂNEŞTI. Validează mandatul de consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Hăneşti pentru numitul LEHON GHEORGHE, ales pe lista Partidului Naţional Liberal. Prezenta se va comunica, de îndată, Instituţiei Prefectului Judeţului Botoşani şi Secretarului General al Comunei Hăneşti. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de apel se vor depune la Judecătoria Săveni”, se arată în soluția dată de Judecătoria Săveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
458

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
148

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
421

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...