Concediu prelungit după eșecul din alegeri pentru un ales local al Botoșaniului! (foto, video)

Consilierii locali ai municipiului Botoșani s-au întrunit în ședință extraordinară, organizată prin mijloace electronice, iar un ales local a cerut să fie învoit și de această dată.

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, a convocat consilierii locali în ședință extraordinară desfășurată prin mijloace electronice. Ședința a avut loc marți, iar o parte dintre aleși au fost prezenți în sală.

Un consilier local și-a prelungit concediul după eșecul de la alegeri

Cătălin Flutur, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, nu a participat nici la această ședință. Este a doua absență motivată a liberalului botoșănean după eșecul de la alegerile din 9 iunie.

Fostul primar al municipiului Botoșani nu a participat nici măcar la ședința ordinară aferentă lunii iunie, fiind învoit de colegii săi. Și de această dată s-a procedat la fel.

În acest scrutin, Cătălin Flutur a candidat pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, însă a pierdut rușinos în fața lui Cosmin Andrei.

După acest eșec, liberalul a fost demis de pe funcția de conducere a organizației municipale a PNL Botoșani. Locul său a fost ocupat de Sânziana Secrieru, dar care a preluat atribuțiile în baza unui interimat.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școlile aflate în reabilitare încurcă desfășurarea alegerilor în Botoșani! (video)

Thursday, 19 September 2024

Instituțiile Prefectului din țară, care coordonează aceste alegeri, încep să se pregătească intens. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, au fost emise Ordinele Pr...

Alertă în cimitirul Pacea din Botoșani: Un bărbat a amenințat că se aruncă din copac! (foto, video)

Thursday, 19 September 2024

Forțele de ordine au fost puse în alertă, joi după-amiază, după ce un bărbat amenința că se aruncă dintr-un copac în cimitirul Pacea. La fața locului au ajuns mai multe echipa...

Părinții din Botoșani se tem pentru siguranța copiilor, petiții adresate prefectului! (video)

Thursday, 19 September 2024

Comitetul de Părinți de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din municipiul Botoșani a adresat către Instituția Prefectului a județului Botoșani o petiție prin care solicită monit...