Canotorii Simona Radiș și Mugurel Semciuc vor fi premiați de autoritățile de la Botoșani la începutul săptămânii viitoare

Canotorii Simona Radiș și Mugurel Semciuc vor fi premiați de autoritățile de la Botoșani la începutul săptămânii viitoare

Consiliul Județean Botoșani, Consiliul Local și Primăria Botoșani îi vor premia la începutul săptămânii viitoare pe sportivii botoșăneni care au participat și s-au întors cu medalii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Este vorba de canotorii Simona Radiș și Mugurel Semciuc, care au făcut parte din echipa de canotaj a României, care fac cinste județului Botoșani, și care au fost medaliați cu aur și argint la Olimpiada de la Tokyo.

Premierea celor doi olimpici va avea loc luni, 13 septembrie, începând cu ora 15:00, în Codrii lui Eminescu, pe insula din mijlocul Lacului cu nuferi, iar evenimentul a fost anunțat astăzi de Consiliul Județean de la Botoșani.

“Botoșaniul recunoaște și omagiază excelența! În cadrul manifestării organizate de către Consiliul Județean Botoșani au fost pregătite mai multe surprize, printre care și canotoare de legendă originare din județ.

Vă așteptăm să fiți parte și dumneavoastră a acestei acțiuni de recunoaștere a valorilor botoșănene!”, a precizat astăzi într-un comunicat Consiliul Județean de la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta