Calitatea lucrărilor de reabilitare a intrărilor în oraș, contestată în plenul CL (video)

Calitatea lucrărilor de reabilitare a intrărilor în oraș, contestată în plenul CL (video)

Calitatea lucrărilor de reabilitare executate la intrările în municipiul Botoșani a fost criticată vehement de șeful Direcției de Sport și Agrement (DSA), Eugen Țurcanu, în ședința de joi a Consiliului Local (CL).

Directorul DSA a semnalat că porțiunile recent asfaltate în giratoriile de pe strada Pacea și Șoseaua Iașului prezintă denivelări și eroziuni la nici două luni de la finalizarea lucrărilor, desfășurate cu finanțare alocată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Legat de strada Sucevei, vă informez că celebra firmă care asfaltează la intrarea dinspre Suceava și dinspre Iași, nu știu câtă meserie știu. Poate învață la fel cu colegii noștri, care sunt specialiști la Direcția de Edilitare, cum se toarnă un asfalt normal. Deci la intrare, acolo în sensul giratoriu, deja a făcut cocoașe, la partea de urcare, iar la ieșirea dinspre Iași parcă suntem la o probă specială la Raliul României. Numai denivelări.

Au utilaje performante, dar se pare că nu știu să le folosească. Nu știu care e explicația. Ori dau drumul prea repede la trafic și asfaltul este prea cald, moale, nu știu, vorbesc și eu acum ca unul care nu are studii de specialitate, dar ceva nu este în regulă cu calitatea asfaltării lor. Nu mai spun de zona Dedeman, unde zici că au dat loc de casă, așa au îmbinat porțiunile de asfalt între ele. Mergeți și vedeți profesionalismul acestei firme, chiar dacă este contract cu CNAIR”, a afirmat Eugen Țurcanu în ședința CL.

CNAIR a reabilitat, de asemenea, ieșirile din Botoșani înspre Săveni și Ștefănești.

 

 

Spune-ne opinia ta