BOTOŞANI 2016! Orăşeni blocaţi în noroi: "Copiii pun pungi pe fiecare papuc ca sa ajunga la asfalt. Nici taxiul nu intra pana aici!" - FOTO, VIDEO

BOTOŞANI 2016! Orăşeni blocaţi în noroi: "Copiii pun pungi pe fiecare papuc ca sa ajunga la asfalt. Nici taxiul nu intra pana aici!" - FOTO, VIDEO
"Daca ai chemat un taxi, nu intra pana aici, te duci tu sus, dupa care nu te primeste in masina ca esti plin de noroi. Eu lucrez in centrul orasului si ca sa ajung acolo cu masina pana la munca fac urme de noroi. Va dati seama cum caram noroiul prin oras!".

Mai multi catateni ai municipiului Botosani, care locuiesc pe strazile Miron Costin si Petru Rares, in apropiere de Unitatea Militara 01189, s-au saturat de noroiul existent pe drum si cer autoritatilor sa rezolve problema in cel mai scurt timp. 


Pe strazile respective, de jumatate de an, se efectueaza lucrari la reteaua de apa si canalizare, lucrari ce fac parte din proiectul mare al Nova Apaserv. Cei care locuiesc in zona au sesizat redactia Stiri.Botosani.ro, dupa ce au trecut si pe la Primarie. Oamenii sustin ca nu mai pot iesi din casa, nu-si pot duce copiii la scoala si risca oricand sa ramana blocati in noroi. 

"Foarte greu ies cu masina de pe strada asta. O mai imping, mai merge pe jos. Din luna iulie au inceput lucrarile, dupa care au urmat concedii, o zi sau doua lucrau, apoi iar pauza. Cat a fost drumul inghetat am mai iesit, dar acum e jale. Cei mici pun pungi pe fiecare papuc in parte si merg acasa pana la strada cu asfalt, apoi arunca pungile. Daca ai chemat un taxi, nu intra pana aici, te duci tu sus, dupa care nu te primeste in masina ca esti plin de noroi. Am fost la Primarie si mi s-a spus ca mai dureaza si sa mai asteptam. Nu stiu ce sa asteptam. Sa vina alegerile? Macar putina piatra ca sa putem iesi de aici. Eu lucrez in centrul orasului si ca sa ajung acolo cu masina ies spre ANL Bucovina si pana la munca fac urme de noroi. Va dati seama cum caram noroiul prin oras!", a spus unul dintre cetatenii revoltati de aceasta situatie.



Un alt barbat, care locuieste pe strada Petru Rares, in fata Unitatii Militare 01189, isi lasa masina la strada si vine acasa pe jos. Bineinteles cu cizme de cauciuc in picioare. 

"Garajul e acolo in vale. Cum sa ies eu cu masina de acolo pana aici? O las aici. Cum intru in masina? Asa cum ma vedeti. Ori schimbam ciubotele. Toamna trecuta au adus lut si balast si au aruncat pe aici. Asta ne trebuia? Lut?", a spus acesta.



Contactat telefonic de reporterii Stiri.Botosani.ro, directorul Nova Apaserv, Gabriel Carlan, a precizat ca in cel mult doua saptamani lucrarile se vor finaliza.

"Este lucrarea noastra si face parte din proiectul mare de extindere si reabilitare a sistemului de alimentare cu apa-canalizare-epurare. Este vorba despre inlocuirea conductelor pe doua strazi. Estimam ca saptamana viitoare sau cel tarziu peste doua saptamani lucrarile se vor finaliza", a declarat Gabriel Carlan.

Reprezentantii Primariei sustin ca in situatiile in care se fac interventii pe strazile din municipiu trebuie readus amplasamentul la stadiul initial. In cazul de fata fiind o lucrare a Nova Apaserv, operatorul de apa va trebui sa execute lucrarile la partea carosabila unde s-a intervenit.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația cirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
16

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
338

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
78

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...