Botoșănenii care și-au expus mașinile spre vânzare pe domeniul public, în vizorul polițiștilor locali!

Vizați au fost și conducătorii auto care și-au parcat autoturismele în stațiile de transport local sau pe trotuarele din municipiul Botoșani.

Botoșănenii care și-au expus mașinile spre vânzare pe domeniul public, în vizorul polițiștilor locali!

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe drumuri publice au acţionat pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere referitoare la staționare și au expus autovehicule pe domeniul public cu scopul de a le vinde.

De asemenea, polițiștii locali au intervenit pentru depistarea conducătorilor auto care au parcat autoturismele în stațiile de transport local și pe trotuare. 

Pentru nerespectarea regulilor de circulație (oprirea și staționarea vehiculelor) au fost aplicate 15 sancțiuni, iar pentru expunerea spre vânzare pe domeniul public a autovehiculelor au fost întocmite 12 procese-verbale.  

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Botoșani, se interzice oprirea, staţionarea şi parcarea mijloacelor de transport public de persoane prinservicii regulate judeţene sau interjudeţene, ȋn staţiile de transport local de călători din municipiul Botoșani.

De asemenea, se interzice expunerea spre vânzare, pe domeniul public al municipiului Botoşani (parcări, trotuare şi alei), a oricărui tip de vehicul. 

”Săvârșirea faptelor mai sus enumerate constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 100 lei la 600 lei. Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera de competență a Poliției locale”, transmit reprezentanții instituției.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
132

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
138

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
197

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...