Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv: „S-a făcut o campanie electorală pe bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitire”

Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv: „S-a făcut o campanie electorală pe bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitire”

În cadrul unei conferințe de presă, directorul  Societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a ținut să răspundă atacurilor din ultima perioadă venite din partea primarului Cătălin Flutur, cu privire la dezinteresul administrației societății Urban Serv în ceea ce privește curățenia din cimitirele “Pacea” și „Eternitatea”.

Bogdan Buhăianu recunoaște că imaginea cimitirelor lasă de dorit dar motivează că acest fapt nu s-a putut realiza din motive ce țin de numărul redus de angajați care nu pot presta o muncă ce este peste puterile lor.

„Sunt sută la sută de acord că imaginea unui cimitir într-un oraș contează foarte mult. Cimitirul este un „brand” al orașului respective, dar noi administrăm în baza unor legi sau a unor contracte.  Avem un număr de zece angajați, avem șase, șapte înmormântări pe zi în Cimitirul „Pacea” și două, trei înmormântări în Cimitirul „Eternitatea”. Un număr de 14 angajați dintre care patru la TESA și zece în producție nu au cum să realizeze o activitate reală și care să aibă rezultate concrete de curățenie în cimitire”, a declarat Bogdan Buhăianu.

Directorul Urban Serv a precizat că primarul Cătălin Flutur a folosit angajați ai DSPSA care au făcut două, trei exerciții de forță în două, trei zile în cele două cimitire și si-a făcut, în felul acesta, o campanie electorală din bani publici

„A venit cu 15-20 angajați scoși din frontul de muncă de la DSPSA,  deci angajați care nu și-au făcut treaba în cealaltă parte a orașului sau angajați care sunt în plus pe organigrama DSPSA. Și-a făcut o campanie electorală din bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitir. Aș fi salutat dacă făcea această activitate într-un mod benevol sau printr-un ONG sau chiar în timpul liber al dumnealui. S-a făcut curățenie în primul rând de morminte dar în spate există foarte multă vegetație”, a completat șeful companiei.

(Anca Savel)  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
10

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
264

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
98

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...