Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv: „S-a făcut o campanie electorală pe bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitire”

Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv: „S-a făcut o campanie electorală pe bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitire”

În cadrul unei conferințe de presă, directorul  Societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a ținut să răspundă atacurilor din ultima perioadă venite din partea primarului Cătălin Flutur, cu privire la dezinteresul administrației societății Urban Serv în ceea ce privește curățenia din cimitirele “Pacea” și „Eternitatea”.

Bogdan Buhăianu recunoaște că imaginea cimitirelor lasă de dorit dar motivează că acest fapt nu s-a putut realiza din motive ce țin de numărul redus de angajați care nu pot presta o muncă ce este peste puterile lor.

„Sunt sută la sută de acord că imaginea unui cimitir într-un oraș contează foarte mult. Cimitirul este un „brand” al orașului respective, dar noi administrăm în baza unor legi sau a unor contracte.  Avem un număr de zece angajați, avem șase, șapte înmormântări pe zi în Cimitirul „Pacea” și două, trei înmormântări în Cimitirul „Eternitatea”. Un număr de 14 angajați dintre care patru la TESA și zece în producție nu au cum să realizeze o activitate reală și care să aibă rezultate concrete de curățenie în cimitire”, a declarat Bogdan Buhăianu.

Directorul Urban Serv a precizat că primarul Cătălin Flutur a folosit angajați ai DSPSA care au făcut două, trei exerciții de forță în două, trei zile în cele două cimitire și si-a făcut, în felul acesta, o campanie electorală din bani publici

„A venit cu 15-20 angajați scoși din frontul de muncă de la DSPSA,  deci angajați care nu și-au făcut treaba în cealaltă parte a orașului sau angajați care sunt în plus pe organigrama DSPSA. Și-a făcut o campanie electorală din bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitir. Aș fi salutat dacă făcea această activitate într-un mod benevol sau printr-un ONG sau chiar în timpul liber al dumnealui. S-a făcut curățenie în primul rând de morminte dar în spate există foarte multă vegetație”, a completat șeful companiei.

(Anca Savel)  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Viața botoșăneană din 1918, prezentată de social-democrați

astăzi, 09:18
132

Pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României, PSD Botoșani a demarat un proiect menit să facă legătură dintre trecut și prezent, care să contribuie la întărirea conștiinței ...

Calendar ortodox: Sfântul Sava, ocrotitorul monahilor din pustie

astăzi, 09:08
91

În Biserica Ortodoxă, ziua de 5 decembrie este momentul din an când se săvârşeşte pomenirea Sfântului Cuvios Sava cel Sfințit, unul dintre cei mai mari părinți duho...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (174)

astăzi, 09:00
100

Despre haiku ştiam încă din anii facultăţii, dar despre senryu am auzit pentru prima oară  de la Florin Vasiliu, cu mult timp în urmă, pe când participa ani la rând ...