Au început asfaltările pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Au început asfaltările pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO
Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, împreună cu vicepreședintele Dorin Birta, au fost prezenți vineri pe DJ 293, tronsonul Dumeni – Havârna, acolo unde se lucrează la turnarea covorului asfaltic.
 
Lucrările au fost demarate astăzi și conform estimărilor, vor fi finalizate în aproximativ 2 săptămâni, stratul de asfalt fiind turnat pe o lungime de 10 km.
 
De asemenea, cei doi oficiali au verificat și starea asfaltului de pe cei 10 km ai tronsonului Dumeni – Cordăreni, constatând că lucrările finalizate de curând au fost executate corespunzător.

Verificările în teren au continuat cu vizita pe șantierul obiectivului de investiții ”Reabilitare pod peste râul Jijia” pe DJ 292, în comuna Broscăuți, acolo unde lucrările sunt intr-o fază avansată de execuție. Acestea se desfășoară conform graficului de lucrări și există convingerea că vor fi respectate termenele de finalizare prevăzute în contract.

Conducerea Consiliului Județean Botoșani apreciază că lucrările de pe drumurile județene au ajuns la un ritm normal de desfășurare și că, în măsura în care condițiile meteo se mențin favorabile, nu vor mai exista întârzieri.

Comunicat de presa




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
30

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
127

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
45

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...