Atenție, șoferi: Stradă din Botoșani închisă circulației! (Foto)

Atenție, șoferi: Stradă din Botoșani închisă circulației! (Foto)

   Foto: Știri.Botoșani.Ro/Florin Timofte

Șoferii trebuie să știe că o stradă din municipiul reședință de județ a fost închisă, în prima parte a zilei de vineri, pentru lucrări aferente asfaltării.

Pe strada Ocolitor Pacea, tronsonul cuprins între str. Cornișa și str. Manolești, constructorul care a câștigat licitația pentru asfaltarea acestui drum efectuează lucrări premergătoare amenajării covorului asfaltic.

Întrucât se intervine la partea de infrastructură a străzii cu utilaje agabaritice, pentru a nu pune în pericol participanții la trafic, constructorul a decis blocarea circulației pe porțiunea menționată.

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Botoșani, strada va fi redeschisă circulației în jurul orei 15:00 în cazul în care nu intervin alte probleme.

De asemenea, se estimează că de săptămâna viitoare s-ar interveni și pe tronsonul care duce către sensul giratoriu care face legătura cu Strada Sucevei.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În curând, Târgul Firmelor Locale ExpoBT!

astăzi, 16:06

Studio Mobilli, în parteneriat cu Comunitatea Bizz Club Botoșani, are plăcerea de a anunța organizarea Târgului Firmelor Locale ExpoBT, ce va avea loc pe 2 și 3 noiembrie 2024, la Sala...

Deșeuri aruncate la voia întâmplării, zeci de botoșăneni trași la răspundere! (Foto)

astăzi, 15:18

Polițiștii locali, din cadrul Poliției Locale Botoșani, în conformitate cu atribuțiile reglementate în domeniile protecția mediului și activitate comercială, au desfășurat a...

Femeile din Tudora au fost celebrate de Ziua Internațională a Femeii din Mediul Rural! (Foto)

astăzi, 14:33

Cea de-a treia ediție a dezbaterii cu tema „Importanța Femeii din Mediul Rural” a avut loc joi, 17 octombrie, la Căminul Cultural din Tudora, în contextul sărbătoririi Zilei Int...