Așa-mi plac mie polițistele!

Așa-mi plac mie polițistele!

M-am saturat sa vad politisti cu capetele plecate atunci cand ajung in fata unui interlop. M-am saturat sa vad cum isi balangane burtile si n-au niciun pic de autoritate cand e un scandalagiu, iar ei ii spun umili: "Va rugam sa nu mai faceti scandal! Avem si noi reclamatii de la vecini, va rugam noi, altfel va amendam".

De aceea imi place ce a facut fata asta, politista la Cluj: conform stiridecluj.ro, in jurul orelor 10, in Piata Garii a aparut un smecheras. Acesta a fost adus din autobuz, a refuzat sa se legitimeze, apoi, cum fac toti smecherasii, a inceput sa injure organele de ordine. 

O politista, cea din imagine, l-a culcat la pamant pe nesimtit si i-a pus catusele in cateva secunde.

Acum imi amintesc de niste filmulete de pe net, cu un politist care legitima un sofer beat de Audi. Iar ala, in continuare la volan, zicea:
-Ba, cap de table, si ce o sa imi faci? Uite ca nu vreau sa iti dau carnetu’!
Iar cap de tabla, ca nu pot sa ii spun altfel, statea de vorba cu el si incerca sa il convinga pe betiv ca ar fi bine sa se legitimeze.

Sincer, politista de la Cluj e noul meu idol. Asa trebuie procedat!

Cu o politie lesinata si complexata nu facem treaba. Nimanui nu ii este frica de amenda daca arunca gunoi pe strada, nimenui nu ii e frica de o noapte la inchisoare daca bea un paharel de vin si urca la volan. Prefer varianta de Politie din SUA, Anglia, Franta, Italia. Cu astia nu discuti.

Legea e lege!

(Silviu Iliuță, în cronicipebune.ro)

Vezi și reacția MAI:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
6

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1353

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
358

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...