Aroganții care parchează haotic în municipiul Botoșani, din ce în ce mai amendați

Aroganții care parchează haotic în municipiul Botoșani, din ce în ce mai amendați

Încă din primele zile ale acestei luni, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, au acționat în vederea fluidizării traficului rutier și au încercat asigurarea unor condiții normale de circulație în preajma instituțiilor publice și a trecerilor de pietoni din zonele aglomerate.

Polițiștii locali au fost implicați în descurajarea conducătorilor auto de a parca pe strada Pacea, pe trotuarul Bulevardului Mihai Eminescu, strada Mihail Kogălniceanu. În urma derulării acestor activități au fost activați și sancționați un număr de 21 de conducători, a declarat șeful Serviciului Circulație, Lucian Deleanu.

În zilele de weekend, de când temperaturile au crescut, tinerii botoșăneni cu tupeu și posesori de auto de fitze, parchează la terase, dar nu pe carosabil ci direct pe trotuar, fără să le pese de minimele norme de civilizație și bun simț.

Am cerut în mod special ca în Săptămâna Mare și pe perioada Sărbătorilor Pascale, cei de la Poliția Locală să-și organizeze activitatea zilnică pentru fluidizarea în zona hypermarket-urilor, zonele centrale și șoselele de centură ale municipiului, a declarat în completare viceprimarul Liviu Toma, cel care are în coordonarea Poliția Locală.

Reprezentantul municipalității a precizat că au existat situații în care pe strada Pacea, în dreptul cimitirului Pacea s-au găsit mașini de mare tonaj, capuri de TIR, îngreunând foarte mult găsirea unui loc de parcare pentru cei veniți la Slujba de Înviere.

 

Spune-ne opinia ta