Aplicaţia Botoşani City Report, nefuncţională!

Aplicaţia Botoşani City Report a fost introdusă în urma cu un an, iar prin intermediul acesteia sute de botoşăneni au trimis sesizări municipalităţii, în special legate de partea de edilitare. 

Aplicaţia Botoşani City Report, nefuncţională!

Aplicaţia Botoşani City Report, prin intermediul căreia botoşănenii puteau să transmită diverse sesizări municipalităţii, nu mai este funcţională de trei săptămâni.

Cei care şi-au instalat această aplicaţie pe telefon nu pot trece de prima pagină, pentru a scrie o sesizare sau pentru a vedea stadiul celor transmise până acum.

Reprezenţanții Primăriei Botoșani susţin că problemele apărute în ceea ce priveşte funcţionarea acestei aplicaţii sunt în curs de remediere.

“Din motive absolut tehnice, ce nu țin cont de Primăria Municipiului Botoșani, Aplicația Botoșani City Report este deocamdată nefuncțională. Problema a fost discutată la nivelul furnizorilor implicați și s-a găsit o soluție. Autorii aplicației au implementat această soluție, programul a fost recompilat și după ce va trece de ultimele teste de funcționare, se va republica pe Google Play.  Ulterior, utilizatorii Botosani City Report vor fi rugati să-și reinstaleze noua versiune a aplicației”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Botoşani.

Aplicaţia Botoşani City Report a fost introdusă în urma cu un an, iar prin intermediul acesteia sute de botoşăneni au trimis sesizări municipalităţii, în special legate de partea de edilitare. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
38

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
20

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
26

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...