Amenzi de aproape 40.000 de lei pentru nereguli în municipiul Botoșani! (Foto)

Au fost vizate lucrările de construcţii executate, intervenţii în carosabil şi refacerea acestuia, fiind urmărite zonele afectate de lucrările de intervenții la rețelele edilitare.

Amenzi de aproape 40.000 de lei pentru nereguli în municipiul Botoșani! (Foto)

De la începutul anului şi până în prezent, polițiștii locali din cadrul Biroului Disciplină în construcţie au  desfăşurat acţiuni de control pe raza municipiului Botoşani.

Ca urmare a verificărilor efectuate inopinat sau pentru soluționarea unor petiții, polițiștii locali au efectuat 37 de controale, fiind dispusă aplicarea a 12 sancțiuni contravenționale cu amendă în cuantum total de 19.000 lei, pentru efectuarea de lucrări de construire fără autozație de construire.

Potrivit legii speciale care reglementează autorizarea executării lucrărilor de construcții, nu se aplică sancțiunea ”avertisment”, amenda nu se plătește la jumătate în termen de 15 zile, iar sancțiunea poate fi aplicată atât beneficiarului (persoană fizică sau juridică, reprezentantului persoanei juridice), cât și constructorului.

Au fost verificate 53 de amplasamente și anunțat operatorul responsabil, pentru remedierea avariilor identificate în carosabilul străzilor în 42 de locații.

Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 20.000 lei pentru nerefacerea provizorie cu macadam sau pavele a carosabilului afectat de lucrările de intervenție și neasigurarea condițiilor normale de trafic pentru pietoni și autovehicule, conform Regulamentului privind stabilirea condițiilor pentru eliberarea avizelor de intervenție și Acordurilor Administratorului Drumului, urmărirea și recepția lucrărilorde intervenții la rețelele edilitare de utilități publice pe raza municipiului Botoșani. 





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
23

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
95

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
12

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...