Amenințări între vicele Buhăianu și directorul Țurcanu

Amenințări între vicele Buhăianu și directorul Țurcanu

După preluarea mandatului de către noul Executiv al Primăriei municipiului Botoșani, în frunte cu edilul Cosmin Andrei, secondat de viceprimarii Bogdan Buhăianu și Liviu Toma, se pare că se ascut săbiile la nivelul administrației și unii liberali au intrat în colimator.

Primul vizat este directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu. În cadrul ultimei ședințe extraordinare a Consiliului Local, directorul DSPSA, Eugen Țurcanu, care este și ales local, a declarat că a primit amenințări din partea unui viceprimar.

Tic – tac! Mi-a transmis că am zilele numărate la direcție și că mi-a sunat ceasul. Am ajuns să fiu amenințat în spațiul public”, a spus liberalul Țurcanu în ședința de CLM.

Fiind întrebat ulterior despre cine este vorba, acesta ne-a declarat că este vorba de viceprimarul Bogdan Buhăianu, care i-ar fi transmis mai mult sau mai puțin voalat că îl așteaptă zile grele.

În replică, viceprimarul Bogdan Buhăianu a susținut că nu s-a mai întâlnit cu directorul Eugen Țurcanu, de luni buni, o dată sau de două ori salutându-se cordial. Nu este vorba de nicio amenințare. Cred că este vorba de o replică nevinovată în spațiul virtual, fără  niciun fel de conotație”, a replicat viceprimarul.

Chiar dacă la vedere nu există niciun fel de conflict între cele două persoane publice, se știe că de ani buni au existat animozități, atât la nivel administrativ cât și punct de vedere politic.

Pe de altă parte, este cert faptul că, în perspectivă, vor exista o serie de analize la nivelul direcțiilor subordonate municipalității cât și în cadrul societăților locale.

 

Spune-ne opinia ta