Aglomerație nejustificată la Modern Calor

Aglomerație nejustificată la Modern Calor

Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de botoșăneni, abonați ai societății municipale de termoficare s-au așezat la rând atât pentru a-și plăti factura la agentul termic cât și pentru a declara indexul consumului.

Într-un mod complet nejustificat, argumentat și de reprezentanții Modern Calor SA, botoșănenii s-au îmbulzit la ghișeele din incinta serviciului comercial.

După cum ne-au declarat cei de la societatea de termoficare, modul de abordare al botoșănenilor nu are niciun fel de acoperire, poate doar încasarea pensiilor și salariilor fiind o justificare.

Sunt abonați ai societății Modern Calor care vor să declare indexurile, mai ales că este prima zi. Totodată cu declararea indexului, botoșănenii plătesc și consumul. Această aglomerație va dura o zi, două, după vom intra în normal, a declarat Lăcrămioara Bradu, responsabil în cadrul societății de termoficare.

Cele mai multe persoane care se înghesuie la centrele de încasare ale Modern Calor sunt pensionari care sunt dedicați “cozilor comuniste”, unde mai bârfesc și mai află noutățile din târg.

 

 

 

Spune-ne opinia ta