Agentul care făcea vin în curtea instituției se apără: ”Polițistul să fie și prost și calic, să nu facă nimic?”

Polițistul din Botoşani este cercetat disciplinar pentru că făcea vin şi creştea găini în curtea Poliţiei.

Agentul care făcea vin în curtea instituției se apără: ”Polițistul să fie și prost și calic, să nu facă nimic?”

   Foto: Captură Antena3

Noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani a descoperit o adevărată fabrică de vin chiar în curtea unui fost sediu al poliției. Unul dintre agenţi este cercetat disciplinar.

Totul a ieşit la iveală la sfârșitul lunii octombrie, atunci când comisarul șef al IPJ Botoșani a decis să verifice posturile de poliție, chiar și pe cele dezafectate.

A ajuns și la sediul din orașul Ștefănești, închis în urmă cu 15 ani, şi aşa a descoperit că unul dintre subalternii săi a decis să folosească spațiul în scopuri personale pentru a prepara băuturi alcoolice şi a creşte păsări şi porci. Din acest motiv, toți vecinii îl descriu ca fiind un om gospodar.

Însă şeful său nu este de aceeaşi părere şi a decis ca agentul care prepara vinul în curtea Poliţiei să fie cercetat disciplinar.

"Aveam două căzi cu struguri zdrobiți. Cresc păsări, găini, porci, fac țuică, fac vin, fac, care-i problema? Cum polițistul să fie și prost și calic, să nu facă nimic, să stea să aştepte data de 14 să ia salariul", spune pentru Antena3.ro agentul prins în fapt.

Tot în curtea poliției se află și locuința de serviciu a agentului.

"Omul îşi făcea pentru casa lui. Cât a stat aici lângă mine a fost un vecin extraordinar de bun, așa cum a fost el ca polițai, că ce este, e treaba lui. Au fost niște oameni educați. Când a venit aici și-a pus copaci, o pus tot ce trebuie, ca un om gospodar", spune o vecină, potrivit sursei citate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
43

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
96

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
33

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...