45 de transportatori din judet, convocati de autoritatile botosanene!

45 de transportatori din judet, convocati de autoritatile botosanene!
Pentru a nu repeta greseala care i s-a imputat predecesoarei sale, Geanina Pintilii, seful Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani i-a convocat pe transportatori la o intalnire, pentru a discuta respectarea legislatiei in ceea ce priveste tariful stabilit pentru drumurile judetene privitoare la masinile de mare tonaj.

Anul trecut, seful Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a criticat fosta conducere ca nu s-a preocupat de incasarea taxei de drum.

La intalnirea care va avea loc joi, la ora 10.00, la Consiliul Judetean, vor participa reprezentantii DJDP, ai Consiliului Judetean, dar si ai Institutiei Prefectului si cei ai Politiei Rutiere Botosani.

Sunt invitati transportatorii, furnizorii de materiale semifabricate si proprietarii de balastiere.

Transportatorii au fost convocati pentru a discuta si a-i pune in tema cu prevederile legale, si anume de a-si scoate autorizatia de drum si a achita tarifele prevazute pentru folosirea drumurilor judetene. Invitatia a fost transmisa catre 45 de firme, a declarat Gabriel Gontaru, directorul DJDP Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
18

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
138

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
45

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...