Trei firme vor să reabiliteze Teatrul "Mihai Eminescu" de la Botoșani

 Trei firme vor să reabiliteze Teatrul "Mihai Eminescu" de la Botoșani

Trei firme din Bucureşti, Iaşi şi Botoşani își doresc să reabiliteze Teatrul „Mihai Eminescu”. Data limită pentru depunerea ofertelor a fost 2 august, însă, la solicitarea firmelor, a fost stabilit un nou termen, pentru data de 9 august.

 „Este o perioadă cu concedii şi nu au răspuns furnizorii la solicitările lor de preţ şi am prelungit pentru data de 9 august deschiderea ofertelor”, a declarat primarul Cosmin Andrei. Reprezentanţii celor trei firme au vizitat amplasamentul, pentru a vedea la faţa locului ce au de reabilitat, dincolo de documentele existente pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Primarul Cosmin Andrei crede că în urma licitaţiei va fi stabilită în sfârșit o firmă câştigătoare. „Există interes pentru această lucrare, motivat de faptul că operatorii economici au ajuns în şantier. Deci sunt convins că atunci când vom deschide ofertele vom avea o firmă sau o asociere de firme interesate să reabiliteze Teatrul Eminescu, rămânând doar să evaluăm aceste oferte şi să declarăm un câştigător, într-un termen de maxim două luni”, a explicat primarul municipiului.

Lucrările de consolidare a clădirii au fost finalizate. „Nu s-a făcut recepţia finală, în sensul de a semna documentele pentru consolidare, dar constructorul a plecat din şantier cu tot ce a mai avut acolo. Mai avem doar o singură etapă de parcurs, vizitarea amplasamentului şi semnarea procesului verbal de către membrii comisiei de recepţie, care este completată, pe lângă colegii din primărie, cu reprezentanţi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Tot din cauza concediilor, nu s-a putut constitui această comisie. Este doar o etapă procedurală”, a mai spus primarul Cosmin Andrei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta