Primarul Andrei continuă demersurile pentru reabilitarea stadionului Municipal

Primarul Andrei continuă demersurile pentru reabilitarea stadionului Municipal

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei s-a întâlnit cu președintele Fotbal Club Botoșani, omul de afaceri Valeriu Iftimie, având o discuție pe tema continuării demersurilor pentru lucrările de reabilitare și modernizare a stadionului Municipal.

Cosmin Andrei, a declarat  că realizarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI) pentru Stadionul Municipal va fi realizată din bugetul local, în timp ce costurile pentru investiția totală va fi susținută de Compania Națională de Investiții.

 "Echipa locală are un început de campionat foarte bun și rezultatele din ultimi ani ne obligă să creăm condiții moderne la nivelul stadionului. Echipa merită un complex sportiv modern. La stadion, ne dorim o investiţie, dar să păstrăm ceea ce avem astăzi bun, mă refer la instalaţia de nocturnă, care încă nu a fost amortizată, gazonul cu instalaţia de încălzire şi reabilitarea vestiarelor. De aceea facem DALI şi nu demolăm tot”, a precizat edilul municipiului.

Stadionul Municipal Botoşani, aparţine Primariei Municipiului Botoşani, are o suprafaţă de 31.674 mp, care cuprinde teren de fotbal cu vestiare pentru jucători şi arbitri, tribune cu 7.782 de locuri, toate pe scaune, şi pistă de atletism.

 

Spune-ne opinia ta