Fostul consilier local Marius Oroșanu îl vede pe prefectul Nechifor lider PNL

 Fostul consilier local Marius Oroșanu îl vede pe prefectul Nechifor lider PNL

Politizarea funcțiilor de prefect și subprefecți este o certitudine, iar înregimentarea persoanelor care vor fi susținute pentru aceste funcții este o chestiune de timp.

Nu știu dacă Dan Nechifor va rămâne prefect. Cristi Roman și Gheorghe Sorescu, foști prefecți pot spera și ei la o revenire. Viorel Grigoraș poate aspira și el la numire politică, pentru el sau pentru fiul său, deși pe junior îl văd mai degrabă la concurență pentru postul de subprefect, în luptă cu alți liberali, care au părăsit de curând capitala sau care au încheiat recent campania electorală pentru parlamentare, fără a fi printre câștigători, a susținut fostul consilier municipal Marius Oroșanu.

În opinia ex-alesului, dacă actualul prefect va fi menținut în funcție, acesta va fi constrâns legal să semneze și adeziunea la PNL.

Partea interesantă acum vine. În următoarele luni vor avea loc alegeri interne la PNL, atât la nivel local cât și la nivel județean. Ei bine, un PNL Botoșani condus de Dan Nechifor vi se pare ceva imposibil? Mie nu! În lupta dintre greii partidului, care nu reușesc însă să unească taberele din partid, Dan Nechifor poate deveni soluția optimă”, a mai completat Oroșanu.

Ținând cont că neoficial toate sunt bune și frumoase la PNL Botoșani, foștii pedeliști și vechii liberali încă nu au digerat fuziunea, iar o persoană ca Dan Nechifor ar putea fi un factor de echilibru.

 

Spune-ne opinia ta