Zvonul zilei: Demisia lui Vasile Blaga. UNPR, gata sa preia MAI!

Zvonul zilei: Demisia lui Vasile Blaga. UNPR, gata sa preia MAI!

 VASILE BLAGA  

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a ajuns luni dimineata destul de devreme la sediul institutiei, in jurul orei 07.15. El i-a bagat in sedinta pe directorii sai si a anuntat ca, la ora 11.00, va sustine o conferinta de presa.

Intre timp, surse neoficiale citate de mai multe posturi de televiziune dau drept sigura demisia ministrului de Interne, din cauza scandalului creat in urma participarii politistilor si jandarmilor la mitingul ilegal de vineri, dupa care presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au anuntat ca renunta la antemergatorii din coloanele oficiale, scrie ziare.com.

Imediat dupa ce Traian Basescu a anuntat ca renunta la serviciile Politiei si Jandarmeriei, Blaga a fost convocat la Guvern, unde i-a dat explicatii premierului Emil Boc. La sedinta au mai participat si alti ministri, precum si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Potrivit surselor, dupa demisia lui Blaga, care va fi anuntata oficial la ora 11.00, Gabriel Oprea ar putea prelua Internele, urmand ca un alt membru al UNPR, Cristian Diaconescu, sa preia ministerul Apararii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
62

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
10

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
434

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...