Ziua Silvicultorului, la a XXV-a editie-FOTO

Ziua Silvicultorului, la a XXV-a editie-FOTO
Directia Silvica Botosani a marcat astazi, 19 iunie, a XXV-a editie a "Zilei Silvicultorului", prilej cu care reprezentantii institutiilor publice colege au tinut sa transmita ganduri bune si urari de "La multi ani!".


La eveniment au participat un numar important de angajati si invitati din judet, ocazie cu care s-au inmanat si premii pentru activitati sportive dar si diplome pentru activitati si rezultate extraordinare obtinute de cativa angajati ai ocoalelor silvice.
Directorul unitatii, ing. Gheorghe Rusu a tinut sa felicite intreg efectivul silvic Botosani, dar a si salutat si multumit institutiilor publice, partenerilor de afaceri si colaboratorilor pentru sprijinul si conlucrarea de care se bucura Directia Silvica Botosani.
La eveniment au luat parte si senatorul de Botosani Doina Elena Federovici, prefectul judetului, Costica Macaleti, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, col. Radu Anton dar si reprezentantii Inspectoratului de Politie Botosani, ai Inspectoratului de Jandarmi Botosani, si ai Garzii de Mediu.