Ziua Porților Deschise la Liceul din Șendriceni-FOTO

Ziua Porților Deschise la Liceul din Șendriceni-FOTO
Ziua de 18 mai reprezintă punctul culminant al activităţilor de orientare şi consiliere pe care Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuţă Şendriceni le-a demarat pe parcursul semestrului II al anului şcolar 2012-2013 cu elevii din clasele a VIII-a, viitori elevi de liceu.

Pe parcursul săptămânilor anterioare conducerea unităţii din Şendriceni a desfăşurat activităţi în toate şcolile din municipiul Dorohoi şi localităţile învecinate, ocazie cu care le-a fost prezentat elevilor structura liceului tehnologic, posibilităţile şi facilităţile pe care filiera tehnologică le prezintă faţă de cea teoretică, precum şi calificările / specializările pe care unitatea din Şendriceni le poate oferi.

În data de 18 mai aproximativ 800 elevi din gimnaziu, au avut ocazia să viziteze spaţiile didactice din locaţia Şendriceni a unităţii, sălile de clasă, cabinetele, laboratoarele şi atelierele de specialitate, ferma didactică, să discute cu colectivele de elevi şi specialişti ai unităţii.

Unitatea din Şendriceni oferă prin planul de şcolarizare un număr de 10 clase pentru anul şcolar viitor, calificări în care unitatea este acreditată conform legii să pregătească elevi: vezi AICI profilele și numărul de locuri!

 Liceul tehnologic din Şendriceni pune accent pe formarea competenţelor competenţelor specifice meseriilor, asigură formarea elevilor prin stagii de pregătire la agenţi economici, sprijină şi consiliază elevii în găsirea unui loc de muncă.

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
165

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
237

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
539

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...