Ziua jandarmilor de pe 3 aprilie, sarbatorita anticipat!

Ziua jandarmilor de pe 3 aprilie, sarbatorita anticipat!
Implinirea a 160 de ani de la infiintare, dar si a 20 de ani de la reinfiintare, a fost sarbatorita joi, cu doua zile inainte de Ziua Jandarmeriei Romane, la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani, ocazie cu care au fost organizate o serie de manifestari festive.

In prezenta invitatilor, subprefectul Paul Secrieru a transmis mesajele de felicitare jandarmilor botosaneni, din partea presedintelui Romaniei, Traian Basescu, ministrului M.A.I., Vasile Blaga, dar si mesajul prefectului, Cristian Roman. Inspectorul sef al I.J.J. Botosani, lt.col. Constantin Morosanu, a citit mesajul Inspectorului general al Jandarmeriei Romane, general locotenent dr. Olipiodor Antonescu.

"Este o zi foarte importanta, este o sarbatoare pentru noi, se implinesc 160 de ani de la infiintarea Jandarmeriei si 20 de ani de la reinfiintare. Ca in fiecare an, noi incercam sa facem mai multe activitati, manifestari in care sa implicam si jandarmii nostri si comunitatea locala pentru a ne cunoaste, pentru a fi cunoscuti pentru ca nevoia de informatie este foarte mare. Avem doi subofiteri avansati inainte de termen, ii felicitam, au fost la propunerea noastra. La momentul acesta, cu efectivele pe care le avem, facem fata nevoilor comunitatii", a declarat lt.col. Constantin Morosanu, inspectorul sef al IJJ Botosani.
 



             

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
247

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
243

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...