Zi neagra la Partidul National Crestin Democrat!

Zi neagra la Partidul National Crestin Democrat!

 Corneliu Furtuna, presedinte PNTCD Botosani  

Liderul PNTCD, filiala Botosani, Corneliu Furtuna, a adus astazi acuzatii foarte grave la adresa propriului sef de partid, Marian Petre Milut.

"Este cea mai neagra conferinta de presa organizata de cand sunt presedinte PNTCD, din anul 2002", a spus astazi Corneliu Furtuna.

Astfel, conform celor spuse de Furtuna, ceea ce nu au reusit comunistii a reusit in acest an "vremelnicul sef al formatiunii", Marian Milut.

"A scos partidul din alegerile parlamentare, retragand semnul electoral si refuzand sa primeasca spre semnare listele de candidati, astfel ca taranistii nu au putut participa la alegeri", a declarat Corneliu Furtuna.

"Ne-am prezentat ieri la BEJ, in jurul orei 16.00, si presedinta Rodica Dascalu ne-a anuntat ca, desi exista semn electoral, este nevoie si de semnatura presedintelui partidului, pe care noi nu am avut-o", spune Furtuna.

Liderul taranistilor botosaneni a anuntat ca se gandeste chiar sa il dea in judecata pe seful sau ierarhic, pentru ca i s-a incalcat dreptul de a fi ales, in calitate de membru PNTCD.

Furtuna spune ca Milut a tradat partidul, pentru ca, chiar daca PNTCD ar fi facut alianta cu alta formatiune, trebuia pastrat semnul electoral.

"Il dau in judecata pentru daune morale si ingradirea dreptului de a candida", a precizat liderul taranistilor botosaneni despre presedintele Petru Milut.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
248

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
403

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...