Zi de targ in jurul focului, in Oborul din Botosani! FOTO

Zi de targ in jurul focului, in Oborul din Botosani! FOTO
Comerciantii care s-au incumetat, miercuri, sa vina cu marfa in Oborul de la marginea Botosanilor, au fost nevoiti sa dea un adevarat test al supravieturii, pe un ger de crapa pietrele!





Chiar daca termometrele indicau multe grade cu minus, oamenii spun ca nu au ce face si ca trebuie sa indure frigul, pentru ca singurul lor venit il obtin din produsele pe care le vand.

"Am trei copii acasa. Ce sa fac? Este foarte frig, dar nu am ce face, am venit sa fac un ban ca sa am ce da mancare la copii", a spus un barbat care a venit in obor pentru a vinde niste cereale.





Multi dintre cei aflati cu marfa la Obor au venit din satele din apropierea Botosanilor, si nu cu masinile, ci cu caruta, iar pentru a-si proteja caii, i-au acoperit cu paturi.

Si cumparatorii care au trecut prin Obor au fost scumpi la vedere. Cei care totusi s-au incumetat sa iasa din case, fie au avut urgent de cumparat ceva, fie deja s-au obisnuit ca miercurea sa isi faca drum si prin Obor, daca nu pentru a cumpara ceva, macar de a mai schimba cateva vorbe cu comerciantii.

Pentru a nu ingheta de frig, comercinatii din Obor au aprins mai multe cauciuri si s-au strans in jurul focului pentru a se incalzi. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
129

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
427

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
97

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...