Zgonea, nemultumit de functionarii parlamentari si de salariile lor: Dăm afară vreo sută!

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a certat pe functionarii parlamentari pe care ii are in subordine din cauza ca nu au pus pe ordinea de zi toate proiectele de marti, reprosandu-le ca au salariile prea mari.

"Aceeasi chestiune discutam si suntem 753 de angajati ai Camerei Deputatilor si nu suntem in stare sa punem pe ordinea de zi. Trebuie sa umblam noi sa cautam la proiecte de hotarare. De ce nu este la ordinea e zi?

(...) Eu cred ca trebuie sa cada un capat de tara ca sa putem si noi sa ne respectam ca functionari publici parlamentari ca avem salariile de la 3.000 RON la 7.000 RON si vad ca nu suntem in stare sa punem pe ordinea de zi. E greu", a spus Zgonea, citat de B1 Tv.

Acesta a oferit si o solutie: concedierea a circa 100 de angajati si contractarea unei firme IT care sa actualizeze ordinea de zi pe site-ul Camerei, la un pret mult mai redus.

"Dam afara vreo sută, sa vedeti cum imediat o firma de IT poate s-o faca imediat si costa si la 10% din angajatii Camerei care nu sunt in stare", a mai spus Valeriu Zgonea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...