Apple a lansat iPhone 6 si iPhone 6 Plus! Vezi cum arata si cat costa! FOTO

Apple a lansat două noi smartphone-uri iPhone: iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci şi iPhone 6 Plus, cu ecran de 5,5 inci.

Noile iPhone-uri au specificaţiile tehnice la care ne aşteptam. Singurele suprize sunt: faptul că niciunul din modele nu vine cu protecţie pentru ecran din cristal safir şi că acestea includ tehnologie VoLTE (apeluri de voce în reţele 4G/LTE), informeaza gandul.info.

Pe scurt, iPhone 6 are un ecran cu diagonala de 4,7 inci (rezoluţie de 1.334 x 750 pixeli), procesor A8 (dual-core) pe 64 de biţi, 1 GB memorie RAM, baterie de 1.810 mAh şi cameră de 8 MP.

iPhone 6 Plus, orientat mai mult spre clienţii business, are componente similare, cu excepţia ecranului mai mare, cu diagonala de 5,5 inci (1.920 x 1080 pixeli), şi a camerei cu stabilizare optică a imaginii (de care iPhone 6 nu dispune).

iPhone 6 Plus marchează intrarea Apple pe o nouă nişă, cea a phablet-urilor. Acolo, dispozitivul va concura direct cu Samsung Galaxy Note 4, prezentat în urmă cu puţin timp la IFA 2014.

Terminalele vor fi disponibile în 115 ţări până la finalul anului şi debutează în magazinele din SUA pe 19 septembrie. Cel mai ieftin iPhone 6 Plus (versiunea cu capacitate de stocare internă de 16 GB) va costa 300 de dolari la abonament, iar cel mai ieftin iPhone 6 (16 GB) - 200 de dolari, insa in Romania preturile vor fi mult mai ridicate.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...