Zeci de oameni, amatori de masini ieftine, au fost pacaliti pe internet - Afla prin ce metoda!

Zeci de oameni, amatori de masini ieftine, au fost pacaliti pe internet - Afla prin ce metoda!
Daca sunteti la un pas sa bateti palma pentru o masina de ocazie cu o familie de pensionari romani stabiliti in Ungaria mai bine opriti-va acum. Este o inselatorie care a facut deja zeci de victime pe internet.

Metoda folosita cu succes pe seama strainilor a ajuns sa le fie aplicata si amatorilor de chilipiruri de la noi. Hotii cer o suma drept garantie, insa reusesc sa puna mana pe bani fara sa mai livreze autoturismul.

Intr-o vreme cand toti ne uitam dupa afaceri bune si nu mai vrem sa cheltuim prea mult, infractorii incearca sa ne pacaleasca inventind tot soiul de oferte. Ultima: masini decente la preturi exagerat de mici, scoase la vanzare pe site-uri auto.

Cosmin Goran din Bucuresti este unul dintre cei care au dat peste anunturile fantoma. A reusit sa ia legatura cu asa-zisul vanzator doar prin email.

De altfel, toti cei care l-au abordat, doar prin e-mail, au primit acelasi raspuns: personajul se plange ca nu are semnal mobil, apoi propune o intalnire. Dupa ce organizeaza excursia si testarea masinii pune o conditie. 2.000 de euro pe care clientul sa ii trimita pe numele sau in orasul de destinatie.

Politistii sustin ca hotii reusesc sa puna mana pe bani cu un buletin fals.

Recomandari:

- trimiteti bani doar celor pe care ii cunoasteti personal
- dezvaluiti detalii referitoare la tranzactie numai destinatarului
- nu trimiteti niciodata bani pentru plata unor taxe sau pentru achizitia de bunuri on-line.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
415

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
555

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
671

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...