Traian Basescu explica de ce nu le-a vorbit romanilor din piata de Anul Nou

Traian Basescu explica de ce nu le-a vorbit romanilor din piata de Anul Nou
Presedintele Traian Basescu a explicat sambata, de pe partia din Predeal, de ce nu a transmis romanilor "La Multi ani" din piata, asa cum obisnuia, Motivul: niciun primar nu l-a invitat sa-si tina discursul in piata, iar de cand la Bucuresti nu mai exista un primar PD-L, nici invitatiile nu mai curg.

"Ca sa te duci intr-o piata, trebuie sa te invite un primar", a explicat presedintele, sustinand ca a incercat si in alte localitati din tara, dar "nu te poti duce peste programul omului".

Traian Basescu a tinut sa reaminteasca faptul ca nici anul trecut nu a iesit in piata: "Am renuntat sa fiu intr-o piata, am fost intr-un restaurant (n.n. - tot la Predeal), am iesit pe trotuar, am spus La multi ani!".

Presedintele admite ca ar fi putut ura romanilor "La Multi Ani" si dintr-o camera impanzita de steaguri, dar "mi-a ramas intiparita imaginea lui Ceausescu si pe urma a lui Iliescu" transmitand urarile dintre steaguri. "Am refuzat varianta si am incercat alte solutii", a mai spus el, conform Antena 3.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
415

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
555

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
671

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...