Zeci de kilograme de produse expirate in mediul rural!

Zeci de kilograme de produse expirate in mediul rural!

Mihai Turcanu, inspector-sef OJPC Botosani

In cadrul unui control tematic efectuat in perioada 2 -13 februarie 2009 la mai multe unitati de alimentatie publica din mediul rural, inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au descoperit zeci de kilograme de produse care aveau termenul de valabilitate depasit.

28 de kilograme produse zaharoase, 1 kilogram de cafea, 1 kilogram de iaurt, cateva kilograme de produse de panificatie si 8 kilograme de bere au fost retrase de la comercializare de catre inspectorii OJPC si distruse definitv in timpul controlului.

Au fost controlate 42 de unitati de alimentatie publica, inspectorii aplicand nu mai putin de 46 de amenzi contraventionale, in valoare de 46. 750 de lei.

"S-au mai constatat abateri in ceea ce priveste modul de etichetare a produselor, dar si de informare a consumatorilor", a precizat Mihai Turcanu, inspector in cadrul OJPC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
28

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
190

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...