Zeci de intervenții ale polițiștilor, soldate cu amenzi de mii de lei

Zeci de intervenții ale polițiștilor, soldate cu amenzi de mii de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 42 de evenimente, dintre care 35 au fost semnalate prin apel 112.

În urma intervențiilor și a activităților specifice desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.525 de lei.

Dintre acestea, 5 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind conviețuirea socială, iar 4 sancțiuni au fost aplicate pentru apelare nejustificată sau abuzivă a numărului de urgență 112.

Pentru prevenirea infracțiunilor contra persoanei (dispariții de copii, agresiuni sexuale, violență domestică) polițiștii au organizat 2 activități pentru combaterea acestor fenomene.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute în vederea suspendării 16 permise de conducere, 9 dintre acestea fiind reținute pentru depășirea vitezei legale iar 7 dintre ele pentru alte abateri la regimul rutier (nerespectarea regulilor privind depășirea, neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept) și 4 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice periodice a autovehiculului și defecțiuni la sistemele de iluminare-semnalizare.

În aceeași perioadă au fost organizate 3 acțiuni punctuale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

„Lupta pentru Codrii de Aramă” de la Botoșani, cel mai mare eveniment de airsoft din România! (foto, video)

Vineri, 21 Iunie 2024
828

Vineri, la ora 17:00, a început bătălia pentru câștigarea Codrilor de Aramă de la Agafton. Este vorba despre evenimentul „Lupta pentru Codrii de Aramă”, intitulat „L...

Corneliu Mihai rămâne la cârma Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani!

Joi, 20 Iunie 2024
539

Vineri, 21 iunie, expiră perioada de interimat a lui Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Bot...

Contre acide între Doina Federovici și prefectul Sorin Cornilă, după atacul la adresa lui Iftime. „Consiliul Județean nu va putea fi condus la fără frecvență” (video)

Joi, 20 Iunie 2024
1317

Spre finalul ceremoniei de acordare a certificatelor constatatoare a mandatelor de consilieri județeni spiritele s-au încins puțin.În discursul său, Doina Federovici l-a atacat dur ...