Zeci de intervenții ale polițiștilor, soldate cu amenzi de mii de lei

Zeci de intervenții ale polițiștilor, soldate cu amenzi de mii de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 42 de evenimente, dintre care 35 au fost semnalate prin apel 112.

În urma intervențiilor și a activităților specifice desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.525 de lei.

Dintre acestea, 5 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind conviețuirea socială, iar 4 sancțiuni au fost aplicate pentru apelare nejustificată sau abuzivă a numărului de urgență 112.

Pentru prevenirea infracțiunilor contra persoanei (dispariții de copii, agresiuni sexuale, violență domestică) polițiștii au organizat 2 activități pentru combaterea acestor fenomene.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute în vederea suspendării 16 permise de conducere, 9 dintre acestea fiind reținute pentru depășirea vitezei legale iar 7 dintre ele pentru alte abateri la regimul rutier (nerespectarea regulilor privind depășirea, neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept) și 4 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice periodice a autovehiculului și defecțiuni la sistemele de iluminare-semnalizare.

În aceeași perioadă au fost organizate 3 acțiuni punctuale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Vineri, 2 Iunie 2023
1617

Botoșănenii care nu își permit o consultație la un medic specialist pot beneficia de o ecografie sau o consultație gratuită, efectuată de medici veniți din Târgu Mureș, Iași și ...

Adolescent prins de jandarmi cu un cuțit asupra sa la spectacolul de Ziua Copilului din Dorohoi

Vineri, 2 Iunie 2023
351

Joi seară, jandarmii care au asigurat ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice organizate în municipiul Dorohoi, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a C...

Zeci de mașini trase pe dreapta în doar câteva ore. Doi șoferi au fost prinși beți la volan

Vineri, 2 Iunie 2023
228

La data de 1 iunie 2023, în intervalul orar 07:00 - 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru preven...