Zeci de amenzi aplicate în urma unor acțiuni pentru prevenirea contravențiilor silvice (fotogalerie)

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, ai reprezentanților Ocolului Silvic Botoșani și ai jandarmilor au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale privind circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos, pe raza municipiului Botoșani și a Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 97 de persoane și au fost controlate 114 autovehicule și 2 societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, dintre care, o sancțiune a fost aplicată pentru transport de material lemnos fără documente.

Totodată, a fost confiscată cantitatea de aproximativ 4 metri cubi de material lemnos.

În aceeași zi, în intervalul orar 04:00-08:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea contravențiilor în domeniul silvic.

Aceștia au instituit filtre la intrarea în oraș, prilej cu care au fost controlate 26 de autovehicule, 5 dintre acestea transportau material lemnos.

Totodată, în cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, pentru abateri la regimul rutier, în valoare de peste 3.000 de lei, fără a fi constate abateri de la legislația privind domeniul silvic.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...