Zece tone de furaje distruse din joacă, la Todireni

Zece tone de furaje distruse din joacă, la Todireni
Un băieţel de 4 ani din satul Gârbeşti, comuna Todireni, s-a jucat cu chibriturile în apropierea depozitului de furaje din gospodăria părinţilor, incendiindu-l. S-a întâmplat în această dimineaţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre producerea evenimentului puţin după ora 08.00.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau furajele, existând pericolul ca flăcările să se extindă la clădirile din apropiere.

Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de cca. 40.000 de lei.

Flăcările au distrus zece tone de furaje, valoarea pagubelor fiind estimată la cca. 1.200 de lei.

I.S.U. Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
3

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
284

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
55

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...