Zavoranu despre Huidu: Sportul asta nu poate fi facut de orice prost

Zavoranu despre Huidu: Sportul asta nu poate fi facut de orice prost

 OANA ZAVORANU  

Oana Zavoranu, una dintre cele mai mari inamice ale lui Serban Huidu, a comentat accidentul de la schi al carcotasului, spunand ca sportul acesta "nu poate fi facut de orice prost".

Intrebata ce parere are despre accidentul lui Serban Huidu, care a ajuns in stare grava la un spital din Austria, Oana Zavoranu a socat in stilul sau, spunand ca nu o intereseaza subiectul si arata chiar ca realizatorul a primit ce a meritat, informeaza CanCan.

"Dumnezeu ne da tuturor dupa sufletul nostru, dupa faptele noastre. Acuma, ce sa spun, `faptele vorbeste`, ca sa zic asa, pentru fiecare. Te intrebi de ce unii de Craciun, de Paste, cand toata lumea este acasa, stau prin spitale sau in coma", a mai declarat Zavoranu.

Oana Zavoranu spune ca stie ce vorbeste, cand vine vorba de schi: "Eu am facut intamplator schi de performanta, de la 8 la 12 ani. Eram talentata si promiteam in acest sport. Bineinteles, neexistand o deschidere extraordinar de mare cu privire la sportul asta in Romania, am decis sa continui cu scoala. Sportul asta nu poate fi facut de orice prost. Are si el mandria lui si nu poate orice dobitoc, orice cretin sa-l faca".

"Carcotasul" Serban Huidu a ajuns, miercuri, la spital, in stare foarte grava dupa un accident suferit la schi in statiunea austriaca Innsbruck. Prezentatorul de la Prima TV se afla pe partie cand, coborand cu viteza, a pierdut controlul schiurilor sale si s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, a ramas inconstient dupa impact.

Huidu a fost internat ulterior intr-un spital din Innsbruck cu hemoragie craniana, unde medicii i-au indus coma pentru a-l trata.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
3

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
170

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
557

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...