Zăpadă de 1-2 centimetri pe mai multe drumuri din județul Botoșani

Zăpadă de 1-2 centimetri pe mai multe drumuri din județul Botoșani

În noaptea de 22 spre 23 ianuarie a nins viscolit în jumătatea nordică a Moldovei, cu depuneri de zăpadă pe carosabil, în special în zona montană.

Echipele Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) din Iași au intervenit pe tot parcursul nopții cu lamă și material antiderapant, astfel încât la momentul de față carosabilul se prezintă în cea mai mare parte umed.

Potrivit DRDP Iași, stratul de zăpadă este 1 – 2 centimetri, cu zăpadă frământată, în județele Suceava și Botoșani.

„Momentan, se circulă în bune condiții pe toată rețeaua rutieră din administrarea Secției Drumuri Naționale Suceava, carosabilul fiind în cea mai mare parte „la negru", cu unele sectoare de zăpadă frământată sau viscolită. În continuare, până în dimineața zilei de luni, 24 ianuarie, județele Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea se află sub atenționare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ și viscol”, au anunțat reprezentanții DRDP Iași.

Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei:

Dispecerat DRDP Iași - tel. 0232/213168

Dispecerat CNAIR:

021.9360

021.264.33.33

021.264.33.34

TELVERDE - 0800.809.360

dispecerat@andnet.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

astăzi, 15:00
375

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
549

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1712

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...